Bruiloft Harm & Miriam

Een boerenbruiloft in de Mais.

Op een Boerenbedrijf in Moergestel mochten wij met een aantal van onze vaste leveranciers een ‘mooiste dag’ verzorgen midden tussen de koeien. 

De mais was nog maar pril aanwezig, maar in een mooie cirkel te midden daarvan creëerden we een sfeervolle ceremonie met boeketten van veldbloemen, hooibalen en échte schapenvellen. Voor tijdens de borrel en het diner plaatsten we een mooie stretchtent met vlondervloer, een lange dinertafel en een buffet met potjes, pannetjes en klompen zorgden voor een echte landelijke sfeer. Richting de ‘feestzaal’ liep je al snel op de enorme uitgelichte tractor om vervolgens een volledig aangeklede feeststal binnen te lopen, ook weer in dezelfde landelijke sfeer. 

Wij verzorgden hier o.a. de toiletvoorziening, de stretchtent, de vlondervloeren voor zowel de tent als de zaal. Daarnaast alle verlichting zowel binnen als buiten op het terrein. Uiteraard waren ook onze eigen materialen goed vertegenwoordigd tijdens zowel de ceremonie met onze scrapwood spreekstoel en hexagon backdrop. Onze scrapwood dinertafels met crossbackstoel en ecru kussen en binnen liep je natuurlijk direct op een van onze enorme barren met daaromheen onze scrapwood tafels met een subtiele witte kruk, welke weer een mooie match waren met de gigantische vleugelpiano op het podium.

Voor het entertainment op deze dag hadden ze gekozen voor een knaller van een feestavond met Mikey Wonder en overdag verzorgden we op alle locaties achtergrondmuziek doormiddel van onze muziekcomputer.