Bruiloft Joshua & Nicole

Een sprookjesachtige dag!

Op deze bruiloft in Den Dungen hebben samengewerkt met verschillende leveranciers om een bijzonder resultaat te creëren. Het weer speelde op sommige momenten parten, maar dat mocht de pret zéker niet drukken. 

Om te beginnen verzorgden we hier het gehele stroomplan inclusief geluidsarm aggregaat. In samenspraak met de cateraar en andere leveranciers zorgden we overal voor voldoende stroom en stroompunten. Wij leverden onder anderen de toiletvoorziening. Daarnaast alle groen- en bloemdecoratie waaronder de bloemstukken, tafeldecoraties, stoeldecoraties, corsages en het bruidsboeket. 

Verder leverden we ook de 3 stretchtenten die fungeerden als feestlocatie, onderkomen voor de band en als aankleding rondom de keuken van de cateraar. De gehele locatie hebben we verder voorzien van passende sfeerverlichting, zo gebruikten we o.a. prikkabels aan mooie houten palen en led verlichting om de omgeving te verlichten. 

Onze eigen materialen kwamen ook erg mooi uit de verf. Al het meubilair op de foto’s is dan ook uit eigen stal. Voor het eerst plaatsten we hier een hoekbar, waar alle gasten lekker omheen konden hangen, een heerlijke lounge set op het terras, een diner setting met mooie grote ronde tafels en onze crossbackstoelen en uiteraard de eyecatcher van een ceremonie, op de vlonder op het water. 

Tot slot verzorgden we ook al de muziek en entertainment op de ze bijzondere dag. Zo waren we verantwoordelijk voor de muziek tijdens de ceremonie. Een bandje genaamd 5xEshuis met heerlijke easy listening muziek tijdens het aansnijden van de taart en de borrel. ’s Avonds Mikey Wonder op zijn hoogglans witte vleugelpiano als zingende Dj en als klap op de vuurpijl nog een optreden van Pascal Redeker, later op de avond. 

Al met al een compleet verzorgde dag waar alle belangrijke aspecten mooi samenkwamen.