Bruilof Kyra & Ruud

Een dag waar alles op z’n plek viel.

Een tuin met uitstraling, daar houden we van. Dit mooie plaatje met een schitterende aangelegde vijver met daaromheen een bomenpartij. Daar kunnen we wat mee. Zo hebben we uiteraard de gehele vijver aangelicht, de bomen eromheen hebben we in kleur gezet en een mooi contrast door dit kleurenpallet doormiddel van de inmiddels bekende maar zéker niet minder mooie palen met prikkabels, welke uiteindelijk uitloopt in de grote boom naast de tent.

Links van de vijver hebben we samen met het bruidspaar een mooie foto-setting gecreëerd met een speciaal voor hen op maat gemaakte backdrop met macramé. Deze setting hebben we uitgelicht met twee grote conventionele theaterspots op statief voor een écht ‘rode loper gevoel’. In het midden van de tuin werd een mooie speelse diner setting opgetuigd. Een combinatie van grote ronde en langwerpige tafels, onze fijne crossback stoelen met ecru zitting. Samen werd dit natuurlijk een fijne plek om samen met de dag gasten te dineren.

In de avond maakte we gebruik van een enorme en unieke stretchtent in een zilvergrijze kleur. Daaronder lag een nette vlondervloer en uit onze eigen stal werd gewerkt met onze Eco meubellijn in combinatie met zijdeglans zwart gelakte onderdelen. Samen met onze vaste bloemist hebben we gekozen voor ‘groendecoratie’ in de vorm van droogbloemen. 

Ook hier zorgden we natuurlijk voor een gedegen stroomplan waar ook de cateraar dankbaar gebruik van maakte. Tot slot werd de avond muzikaal opgeluisterd door de dj-pianoshow van Mikey Wonder, de foto’s spreken voor zich!