Den Ouden 75 Jaar

Samen werken, samen proosten! 

75 jaar enorm hard werken zorgden ervoor dat wij met Sfera Belevingen ook flink aan de slag mochten. Het jubileum van Den Ouden Groep werd voor een groot deel aan ons toevertrouwd. 

Het hoofddoel was om de WAUW-factor te creëren. Alles werd in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat deze bijzondere mijlpaal in de wijde omgeving niet onbesproken zou blijven. Een relatieavond, een personeelsfeest en een open dag moesten ervoor gaan zorgen dat zowel de binnen- als buitenlandse relaties, de buurt rondom de Hermalen 7 en de rest van Schijndel en zelfs een flinke groep basisschool kinderen écht kennis zouden maken met alles waar Den Ouden Groep al generaties lang voor staat. 

Samen werken, samen proosten. En zo is het! Familie Den Ouden zorgt er samen met een flinke en toegewijde groep aan personele familie voor dat er met hard en ziel gewerkt wordt aan de wereld van nu maar ook van morgen. En waar hard gewerkt wordt, mag ook hard gefeest worden. En zo geschieden.

Wij als Sfera Belevingen doen alles binnen ons kunnen om een droomidee om te zetten in een droombeleving. Met Den Ouden Groep als opdrachtgever konden wij op een geweldige manier daad bij het woord voegen. Want samen met verschillende fijne partners waren we in staat om een totaalbeleving te creëren met als titel: ‘De Vrienden Van Den Ouden Live’. 

Een groots maar tegelijkertijd intiem weekend waar wij onze creativiteit de vrije loop konden laten op het gebied van interieur en decor op maat. Rode tafels, rode café barren en custom made achterwanden, een volledig bedekte rode hemel, een juichende publieksring rondom in de tent en een geweldig podium plaatje in de vorm van karakteristieke huisjes, zorgden voor een heerlijk sfeervolle en thematische uitstraling precies naar wens van de klant.

Daarnaast waren wij ook verantwoordelijk voor de productie als het ging om de tenten, vloeren, licht, geluid, video en special fx. Maar ook andere voorzieningen als water, stroom en communicatie. Tot slot en niet onbelangrijk hebben we samen met Eventonizer nagedacht over de juiste entertainment invulling. 

Bij deze willen wij al onze leveranciers bedanken; Mastersound, Max Tenten, Tent Solutions, Eekels Verhuur, Roxxi, Van Overbeek Sanitair, Wat’r, Antonis Verhuur, Merks Toiletwagens en Mateco. Daarnaast de fijne samenwerking met Eventonizer en Guyiday als tafelpartners. En in het bijzonder natuurlijk Den Ouden Groep voor deze geweldige opdracht, want jullie als Familie Den Ouden maakten dit event bijzonder en onvergetelijk!