Robert 50 jaar

Een schitterende locatie werd een schitterende feestlocatie.

Het buitenterrein van dit mooie huis was al schitterend en daar hebben we met deze setting een schitterende feestlocatie van gemaakt, die naadloos aansloot op de mooie aspecten die dit perceel al rijk was.

In deze mooie cappuccino alu-hal met veranda aan het water werd een feest gevierd om nooit te vergeten. Om te beginnen leverden wij hier het stroomplan en de toiletvoorziening.

Samen met onze vaste licht- en geluidsleverancier creëerden we een schitterend centerpiece in het plafond doormiddel van subtiele verlichting, lampionnen en groendecoratie van hedera. Maar ook de tafeldecoratie en palmbomen in mooie witte potten en houten bakken werden door ons de tent binnen geschoven. In combinatie met ons eigen interieur werd dit een mooi contrast van scrapwood materialen gecombineerd met zijdeglans wit gelakte barren en het verse groen. 

Verder hebben we het huis en de gehele tuin met vijver uitgelicht met zowel krachtige ledlampen, als conventionele verlichting doormiddel van palen met prikkabel. Door de transparante wanden van de tent en vanaf de veranda werd dit natuurlijk een erg sfeervol geheel. 

In de avond werd Mikey Wonder als zingende Dj opgetrommeld om in deze schitterende setting het feest aan te wakkeren met een enorm volle dansvloer als resultaat.