Slotevenement kloppend hart

Een mooie samenwerking voor een mooie samenwerking! 

Voor het Slotevenement van het ‘Kloppend Hart van het Groene Woud’. Dit natuurproject van een enorme omvang werd met een aangepast – maar zéker niet minder goed ontvangen – evenement afgesloten in De Serenade in Liempde. 

Gaandeweg werd ons duidelijk wat een geweldig project dit is (geweest). Vele unieke samenwerkingen tussen de provincie, gemeentes, lokale bedrijven en een hele hoop vrijwilligers zorgden samen voor de ontwikkeling van een groot aantal op zichzelf staande projecten die samen zorgen voor een geweldige diverse omgeving vol met bezienswaardigheden en een mooie natuur.

In opdracht van Désiré van Laarhoven van Van ‘t Laarhof en Manja Kasander van Gemeente Boxtel hebben we een geweldige liveshow in elkaar gezet. Hiervoor werkten we samen met de quizmasters van The Brain, Wout Janssen van de Oversteek, Patrick Messmer van Committ, Elma Vriezekolk van Elma Communicatie. Ook niet te vergeten Maarten de Gans van Acting The Maggot voor een mooie muzikale invulling en wethouders Peter Van de Wiel en Marc van Schuppen voor een sterke en enthousiaste presentatie.

Wij leverden het decor en inrichting van de studio en talkshows. Ook verzorgden wij de camera-, licht- en geluidstechniek.